Géén Molenmarkt 2021

De Molenmarktcommissie heeft vorige week met pijn in het hart besloten om ook dit jaar de Molenmarkt niet door te laten gaan.

Het bestuur van de Molenmarktcommissie spreekt van een grote teleurstelling, maar dat het, gezien de huidige maatregelen in verband met de Corona-crisis, niet mogelijk is de Molenmarkt dit jaar in haar gebruikelijke vorm door te laten gaan. “We beginnen normaal in januari al met de organisatie van de Molenmarkt. Rond deze tijd was er nog te veel onduidelijk en hebben we dit besluit moeten nemen”

Iedereen die wel eens de Molenmarkt bezocht heeft, weet dat de 1,5 meter samenleving en het vermijden van drukke plekken niet past bij het gezellige karakter van de Molenmarkt. Duizenden mensen bezoeken normaal gesproken de Molenmarkt en dat is dit jaar helaas niet verantwoord. De Molenmarktcommissie wil met dit besluit duidelijkheid geven aan de bewoners van Wageningen, kraamhouders en sponsoren. We zullen echter al onze ideeën bewaren en gaan binnenkort aan de slag om ervoor te zorgen dat de Molenmarkt in 2022 het gemis van dit jaar goed zal maken. We kijken nu al uit naar 10 september 2022!