Kindermarkt

Kleedjesmarkt

Tot en met 13 jaar kun je een marktplaatsje kopen, waarmee je van ’s morgens 9.00 uur tot 17.00 uur een eigen plek hebt. Nemen jullie naast je verkoopspullen ook weer leuke verzamelingen mee, of misschien speel je muziek, laat je je goocheltrucs en zelfgemaakte cadeaus zien of trakteer je de vele bezoekers op jouw zelfgebakken lekkernijen?

Een kaartje voor een plaatsje op de kindermarkt (uitsluitend kinderen t/m 13 jaar, niet commercieel) kost €3,00 euro. Deze worden vanaf maandag 12 augustus verkocht bij buurthuis Ons Huis (Harnjesweg 84) op maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Voorwaarden Kindermolenmarkt

  1. De plaatsen worden vanaf 9:00 uur op de markt door de Marktmeester toegekend. De Marktmeester is dan te vinden op het pleintje op de Ceresstraat en is te herkennen aan een grote hoed. Officieel begint de markt om 10:00 uur. Je krijgt dan een ander kaartje, een “plekkaartje” waar het nummer van je plekje op staat.
  2. Er kunnen vooraf géén plaatsjes gereserveerd worden. Dus als bijvoorbeeld twee kinderen graag naast elkaar willen zitten, moeten ze ’s ochtends op de markt ook samen komen. Het is niet toegestaan om voor 9:00 al ergens te gaan zitten.
  3. Op de dag zelf het reserveringskaartje en € 5,00 opruimborg meenemen anders kun je je plaatsje niet krijgen. Die krijg je weer terug als je je plaatsje schoon en opgeruimd achterlaat.
  4. Een plekje op de kindermarkt is alleen bedoeld voor kinderen t/m 13 jaar en is uitdrukkelijk niet voor volwassenen of voor commerciële doeleinden. Als je 14 jaar of ouder bent en ook een plek wilt kun je een kraam reserveren. Klik hier voor het reserveren van een kraam.
  5. Een plekje is 2,10 meter breed. Kinderen kunnen het plekje gebruiken om spullen te verkopen, maar ook muziek maken e.d. is toegestaan.
  6. Auto’s zijn op de kindermarkt niet toegestaan. Parkeren mag sowieso niet binnen het terrein van de Molenmarkt, en er geldt een algemeen inrijverbod (duidelijk met borden aangegeven) en dat geldt ook voor het brengen van spullen voor de Kinder-Molenmarkt. Parkeren van een auto kan bijvoorbeeld op de Ritzema Bosweg of op het Olympiaplein
  7. De Molenmarkt, en dus ook de Kindermarkt, wordt sinds enkele jaren door buurtbewoners en vrijwilligers enkel voor uw en hun plezier georganiseerd, ingericht en ook weer opgeruimd. Help het plezier erin houden, door bijvoorbeeld uw overgebleven spullen en afval zelf weer mee te nemen.

Als je nog vragen hebt kun je een mail sturen naar de kindermarktmeester via de contact pagina.

In de Ceresstraat en de Veluviaweg de vrijmarkt / kleedjesmarkt voor kinderen gehouden.