Molenliederen

koor van buurtbewoners o.l.v.  Hanny van Lankeren

Het jaarlijks terugkerend element van de Molenmarkt met de beste zangers uit de Veluviabuurt!

Na afronding van een academische studie in de Biologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (1986), studeerde Hanny Klassieke Zang bij Grethe de Vink aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. In mei 1992 behaalde ze haar diploma Docerend Musicus en vervolgde haar zangopleiding in Berlijn bij Renate Faltin aan de Hochschule für Musik ‘Hanns Eisler’. Masterclasses volgde ze in Dordrecht (Belcanto-festival) en bij Cathrin Sadolin.

Sinds 2001 heeft Hanny haar eigen studio “Zingen Zien en Horen” gevestigd in Wageningen. Hier geeft zij individuele zanglessen in lichte (commercial) en klassieke muziek aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ook verzorgt ze stemworkshops voor particulieren en bedrijven. Vanaf 2010 coached Hanny zangsolisten van verschillende musicalverenigingen. Hanny leidt regelmatig projectkoren en geeft zelf stemcoaching bij bestaande koren.

http://www.zingenzienenhoren.nl/

Je kunt natuurlijk uit volle borst meezingen met de twee molenliederen: ‘het vlijtige molenlied’ en ‘Daar bij die molen’. Hier vind u de link om de tekst van de beide Molenliederen 2018 te downloaden.

Luister hier naar ‘Daar bij die molen’:

Luister hier naar ‘Het vlijtige molenlied’: