De Steck: Cultuur Collectief Wageningen

Een groep docenten heeft zich verenigd onder een andere naam: CCW DeSteCK en presenteren zich op de Molenmarkt. Optredens met leerlingen blokfluit o.a. van Leonard Krijgsman, en basgitaar o.l.v. Katrin Ebbert om alvast te proeven van het nieuwe aanbod.
“DE STECK” is DE plek voor kunst en cultuur in Wageningen! In het vertrouwde gebouw aan de Generaal Foulkesweg maar ook op andere locaties kun je weer terecht voor muziek, dans, beeldende vorming en theater. Kijk snel voor ons actuele aanbod op de website van de Steck en neem contact op met jouw docent voor basgitaar, blokfluit, cello, harp, hoorn, piano, saxofoon, trombone, trompet, viool, zang, koorscholing, AMV en natuurlijk diverse ensembles, graffiti, breakdance, hiphop. Of schrijf in voor leuke cursussen zoals de cursus opera met spel!

• Het CCW biedt modules en projecten voor binnenschoolse cultuureducatie in Wageningen.
• Het CCW biedt buitenschoolse individuele lessen en groepscursussen aan kinderen en volwassenen op het gebied van muziek, dans, beeldende kunst en drama.
• Het CCW streeft naar een brede diversiteit aan lesvormen, stijlen en kunstdisciplines en het bevorderen van samenspel.
• Het CCW stimuleert samenwerking tussen verschillende kunstdisciplines en met culturele partners.
Het CCW zoekt samenwerking met zorgaanbieders en welzijnsorganisaties en ontwikkelt initiatieven voor specifieke doelgroepen als ouderen en mensen met een beperking.