Kaartverkoop Kinder-Molenmarkt start op 13 augustus

WAGENINGEN – Op zaterdag 8 september is de traditionele Molenmarkt in de straten rondom molen De Vlijt. Het thema van De Molenmarkt is dit jaar ´Al 40 jaar Daar bij die molen´. Ook dit jaar belooft de Molenmarkt weer een gezellig spektakel te worden met zoals gebruikelijk: de biologische markt, de braderie met kleinschalige duurzame ondernemers, de duurzaamheidsmarkt, verenigingen en ideële groepen, muziek en natuurlijk de traditionele kinderactiviteiten. Een voor veel Wageningse kinderen belangrijk onderdeel hiervan is de kleedjesmarkt door en voor kinderen.

Op de kleedjesmarkt kunnen kinderen hun eigen spulletjes of zelfgebakken koekjes en fruit verkopen, maar je mag natuurlijk ook liedjes zingen, dansen of muziek maken. De kleedjesmarkt is een echte kindermarkt, dus de plaatsjes zijn uitsluitend voor kinderen t/m 13 jaar. Als je mee wilt doen, kun je vanaf maandag 13 augustus voor 3 euro een kaartje kopen bij buurthuis Ons Huis, Harnjesweg 84.