Géén Molenmarkt 2020

De Molenmarktcommissie heeft vorige week met pijn in het hart besloten om dit jaar de Molenmarkt niet door te laten gaan.

Esther Kok, voorzitter van de Molenmarktcommissie spreekt van een grote teleurstelling, maar dat het, gezien de maatregelen in verband met de Corona-crisis, niet mogelijk is de Molenmarkt dit jaar in haar gebruikelijke vorm door te laten gaan. “We zijn in januari al begonnen met de organisatie van de 42ste Molenmarkt. We hadden al een thema gekozen: Kring-lopen en de grote lijnen van het programma begonnen al zichtbaar te worden. Maar toen kwam Corona…”

Iedereen die wel eens de Molenmarkt bezocht heeft, weet dat de 1,5 meter samenleving en het vermijden van drukke plekken niet past bij het gezellige karakter van de Molenmarkt. Duizenden mensen bezoeken normaal gesproken de Molenmarkt en dat is dit jaar helaas niet verantwoord. De Molenmarktcommissie wil met dit besluit duidelijkheid geven aan de bewoners van Wageningen, kraamhouders en sponsoren. We zullen echter al onze ideeën bewaren en gaan binnenkort aan de slag om ervoor te zorgen dat de Molenmarkt in 2021 het gemis van dit jaar goed zal maken. We kijken nu al uit naar 11 september 2021!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *